| |

ИСЧЕЗНА АРХИТЕКТОТ ГЕОРГИ КОНСТАНТИНОВСКИ

Професорот – архитект, пензионерот Георги Константиновски (89) исчезна.

Од неговото семејство пријавиле дека Константиновски исчезнал ноќта меѓу петокот и саботата, од домот во скопско Бардовци.

Информациите се дека во меѓувреме, во скопската Брза помош е донесено тело пронајдено во скопско Бардовци, кое сѐ уште не е идентификувано.Слични Објави