| |

Истражување: Младите во Хрватска не се сигурни дали се повеќе Балканци или Европејци

Младите луѓе во Хрватска би сакале да бидат Европејци, но често се сметаат за Балканци, односно имаат сложени „локални” идентитети, покажаа резултатите од истражувањето објавено во последниот број на хрватскиот весник „Ревија“… (Прочитајте го целиот напис овде)

Слични Објави