ИВАНОВ ГИ ДОДЕЛИ СЕРТИФИКАТИТЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ ВОДЕЧКИ ИЗВРШНИ ДИРЕКТОРИ

Македонскиот претседател ја поздрави иницијативата за спроведување на овој проект, што се реализираше под негово покровителство, а во организација на Советот на странски инвеститори од Стопанската комора на Македонија, изразувајќи надеж дека менаџерите вклучени во проектот успешно ги пренеле нивните искуства и знаења на учесниците и дека оваа иницијатива ќе продолжи во Македонија.
Програмата се реализираше под покровителство на Претседателот на Република Македонија, а во организација на Советот на странски инвеститори од Стопанската комора на Македонија.