СДСМ : ЕВТИНИ ЛЕТОВИ ЌЕ ИМА

Вести Истакнато Македонија

Криминалната ВМРО-ДПМНЕ не може да замисли што значи тоа да се работи законски, почитувајќи ги прописите и процедурите.

Бадијала ВМРО-ДПМНЕ шири лажни вести, евтини летови за граѓаните ќе има и понатаму. Владата има обезбедено пари за субвенционирање нискобуџетски превозници и согласно владината програма таа мерка продолжува.

Како што соопшти Министерството за транспорт и врски многу скоро ќе биде распишан нов јавен повик, нов тендер откако претходниот беше поништен поради пропусти.

Останува фактот дека подолг временски на секоја прес конференција на ВМРО-ДПМНЕ без целосна смисла или логика се шират само лажни вести и ништо повеќе.

Сериозен недостаток на политичка понуда, став, визија или аргумент од ВМРО-ДПМНЕ, само чисти лаги.