ВМРО ДПМНЕ : НАЈДОБРАТА АНКЕТА СЕ ГРАЃАНИТЕ

Вести Истакнато Македонија

СДСМ нека продолжи да си верува во нивните интерни анкети, ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи да верува во народот. Најдобрата анкета се граѓаните кои се незадоволни од криминалот, корупцијата и изневерените очекувања од власта.

Граѓаните многу брзо ќе пресудат на ова криминално цунами наречено СДСМ и Зоран Заев, а Македонија ќе победи!