ЈАНКУЛОСКА ЗА А1ОН: „ДОМА СУМ, КОЈ САКА НЕКА ПОВЕЛИ НА КАФЕ“

//

Поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска ги определи како неточни гласините дека ја напуштила земјата откако Врховниот суд ја потврди нејзината пресуда за случајот „Тенк“.

„Глупости се тоа. Дома сум. Кој сака нека повели на кафе. Да ви испратам локација, селфи, не знам што да ви кажам“, вели за А1Он Јанкулоска

Претходна статија

ЗА ГОЦЕВИТЕ РАБОТИ

Следна статија

ЗОШТО ДА НЕ ИМ СЕ ПОМОГНЕ НА ЛУЃЕТО КОИ КОПНЕАТ БАРЕМ ЗА ЕДНО ДЕТЕ?

Најново од Вести