ЈОРДАНОСКИ: ДАЛИ ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕВСКИ?!

„Дали градоначалникот што ги поздравуваше уредбите на владата ги почитува истите?
Дали градоначалникот на Охрид знае дека кафичите и рестораните работат до 22-00?
Дали градоначалникот седи на маса со газда на локал кој пред скоро време добил тендер и уште еден советник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ?
Дали истиот тој градоначалник ќе го запре безредието и беззаконието со тоа што ќе руши плажи, а од друга страна не почитува закон? Како некој кој не почитува закон ќе спроведува по закон?
Или и градоначалникот како Мицко не знаел за новите правила?
СДСМ можете, но не сакате!
Можевте и во 2016, но и тогаш не сакавте“, се вели во реакцијата на Даниел Јорданоски, носител на ИЕ 5 на ГДУ.