| |

ЈОРДАНОСКИ: ОХРИД 10 ГОДИНИ НАНАЗАД- ОДБЕРЕТЕ ЕДНА ПРОГРАМА „ЗА МАЛКУ ЌЕ НАПРАВЕВМЕ“

„СДСМ „Ќе“ кампањата- Софистицирана фарбрика за рециклажа, затворен базен, катни гаражи, гасификација, спортски стадион во Лескоец, реконструкција на постоечката сала „Билјанини извори“, канализација на повеќе места, стационар итн.

ДПМНЕ „за малку“ кампањата- Субрата Рој и претварањето на Охрид во Дубаи, Аква парк, затворен базен, олимписки базен, катни гаражи, регионална депонија, стационар, канализација на повеќе места, автопат кон Св. Наум, Галичица и жичарата итн.

Едно е сигурно, а тоа дека очигледно препишувале, но не успеале ништо да научат. За повеќе стационари, аква паркови, софистицирани фабрики и инвеститори како Субрата Рој, одберете една програма „за малку ќе направевме““, напиша на својата официјална facebook страна, Даниел Јорданоски, претседател на ГДУ-Охрид.Слични Објави