КЦ „ИВАН МИХАЈЛОВ“-БИТОЛА: ГИ ИНФОРМИРАВМЕ СТРАНСКИТЕ АМБАСАДИ ЗА НАШЕТО ПИСМО ДО БУГАРСКИОТ ДРЖАВЕН ВРВ

Културниот центар Иван Михајлов од Битола на својата официјална facebook соопшти дека ги известил:

АМБАСАДАТА НА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА
Негова Екселенција Г-дин Андреа Силвестри

loading...

АМБАСАДАТА НА ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО НА ВЕЛИКА БРИТАНИЈА И СЕВЕРНА ИРСКА
Нејзина Екселенција Г-ѓа Рејчел Геловеј

АМБАСАДАТА НА РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЈА
Негова Екселенција Г-дин Сирил Баумгартнерloading...

АМБАСАДАТА НА КРАЛСТВОТО ШПАНИЈА
Негова Екселенција Г-дин Емилио Лоренцо Сера
за отвореното писмо испратено до бугарскиот државен врв.