|

Коце Трајановски нов директор на Државни патишта

Коце Трајановски е назначен од Владата за нов директор на Јавното претпријатие за државни патишта.

Трајановски доаѓа на функцијата на местото на Ејуп Рустеми.

Трајановски е поранешен градоначалник на Скопје и Општина Гази Баба.

Слични Објави