КОЈ МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЧАР Е НАЈХАРИЗМАТИЧЕН?

АЛЕКСАНДАР КИРАЦОВСКИ, ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА СДСМ

БИЉАЛ КАСАМИ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ТЕТОВСКОТО КРИЛО БЕСА

БУЈАР ОСМАНИ, ВИЦЕПРЕМИЕР ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА


ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВМРО-ДПМНЕ

НИКОЛА ДИМИТРОВ, МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

ПЕТАР БОГОЈЕВСКИ, ЗАМЕНИК ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ВМРО-ДПМНЕ

ПЕТАР КОЛЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ГРАЃАНСКО ДЕМОКРАТСКА УНИЈА- ГДУ

ВЕНКО ФИЛИПЧЕ, МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО

ВЛАДИМИР ЃОРЧЕВ, ПРАТЕНИК

ЗОРАН ЗАЕВ, ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА