КОЛЕВ ДО ГРАЃАНИТЕ: ВИЕ РЕШАВАТЕ ДАЛИ ЈА ЗАСЛУЖУВАМ ЧЕСТА ДА ВЕ ПРЕТСТАВУВАМ ВО СОБРАНИЕТО

//

„Се чувствувам како првпат да излегувам од интервју за вработување, а не знам како сум поминал со работодавачот…
Вие решавате дали ги заслужувам честа и одговорноста да ве претставувам во Собранието“, се огласи на социјалната мрежа facebook претседателот на ГДУ, Петар Колев откако го искористи своето гласачко право во родниот град Штип.Претходна статија

ПАНЧЕВСКИ САМ СЕ ПРИЈАВИЛ ВО ЗАТВОРОТ ВО ШУТО ОРИЗАРИ

Следна статија

ПРЕКИНАТ ИЗБОРНИОТ ПРОЦЕС НА ГЛАСАЧКО МЕСТО ВО СЕЛОТО ЛОЈАНЕ

Најново од Вести