КОЛЕВ ОД ОХРИД: МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ ТРЕБА ДА ДОБИЈАТ ДОСТОЈНИ ПЛАТИ, БИДЕЈЌИ СИТЕ НИЕ СМЕ НИВНИ ПАЦИЕНТИ


loading...

loading...