„КОМИТИ“ СО ПОДДРШКА ЗА ПРОТЕСТОТ УТРЕ ВЕЧЕР-НЕМА ДА ДОЗВОЛАТ ВЕЕЊЕ ЗНАМИЊА НА ДРУГИ ДРЖАВИ

//

„23.06.2018 да го подржиме Македонскиот народ во борбата за слобода, што допрва следува. Нашата порака е јасна, само Македонија и ништо друго. Нема да дозволиме сопствена промоција на било каква партија или поединец. Со почит кон другите држави, но на ваков протест исто така нема да дозволиме знамиња на други држави, бидејќи ова е борба за нас и на никој друг. Во последено време, одредени рекетарски новинари и медиуми се обидуваат да не оцрнат, но очигледно не сфатиле ниедна од нашите пораки. Ако вашиот мизерен живот е ставен во служба на политичките елити и немате сопствено јас, ние не сме ви криви, сеедно ви е и по вас ќе дојдеме.
Да живее Македонија!!!“- објавија „Комити“ на своја facebook страна, истакнувајќи дека нема да дозволат веење знамиња на други држави.Претходна статија

СТОЛЕ ВЕЛКОВ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЗДРУЖЕНИЕТО МАКЕДОНСКО-БУГАРСКО ПРИЈАТЕЛСТВО

Следна статија

ВМРО-ДПМНЕ: РЕАЛЕН ПОРАСТ НА ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО ДОКОЛКУ ИМА РАСТ ВО ЕКОНОМИЈАТА

Најново од Вести