| |

КОНЗЕРВАТИВЦИТЕ ПОВИКУВААТ: НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ Е ВМРО ИЛИ МАРШАЛ ТИТО.

Ни ❌ ВМРО ни ❌ МАРШАЛ ТИТО, сеедно е како ќе се викаат улиците доколку истите се руинирани.
Ќе почнат ли општините да заседаваат за соларни панели, обновлива енергија, културни катчиња за млади, event-центри за инклузија на сите граѓани кон едукација за национална држава, решавање на проблемите со пластичниот отпад? 
Оставете ја историјата на историчарите и тргнете ја од вашите лични интереси за профит. Време е да градиме историја за идните генерации, време е за наша борба, а таа е стабилна, суверена и модерна држава.
Пуштаат абер Конзервативците и праќаат поздрав до партиите на статуквото.

Слични Објави