Координативно тело за надворешна контрола на полицијата

//

Посебно координативно тело ќе врши контрола врз работата на МВР и припадниците на затворската полиција, односно ќе биде коректив на системот на истрага при кривични дела извршени од припадници на МВР или од припадници на затворската полиција. Ова е предвидено со измените на Законот за Народен правобранител што поминаа на вчерашната владина седница… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Популарноста на Мартин Шулц достигна историски минимум

Следна статија

Семејството Иванови на одбележување на празникот „Свети Наум Охридски Чудотворец“ на Попова Шапка

Најново од Вести