КСС денеска на протест пред Владата

//

Очекуваат исполнување на барањата- повисока плата, усогласување со минималецот, К-15 во јавниот сектор, работа без притисоци и мобинг, дотации, поголеми бенефиции, почитување на колективните договори.

Конфедерацијата на слободни синдикати (КСС) денеска во 5 мунути до 12 на протест пред Владата. Средбата со властите не ги премисли.Очекуваат исполнување на барањата- повисока плата, усогласување со минималецот, К-15 во јавниот сектор, работа без притисоци и мобинг, дотации, поголеми бенефиции, почитување на колективните договори. (Прочитајте го целиот напис овде)

Претходна статија

Ратификикацијата на Договорот за добрососедствo влегува во бугарскиот Парламент

Следна статија

Црн ден за криптовалутите – Падови помеѓу 20 и 30%

Најново од Вести