Ратификикацијата на Договорот за добрососедствo влегува во бугарскиот Парламент

//

Ратификацијата на Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Република Македонија и Република Бугарија денеска влегува на разгледување на две парламентарни комисии во бугарскиот Парламент. Во бугарскиот Парламент Предлог законот го внесе Министерскиот совет на 8 ноември 2017 година… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Изложба во ателјето на Мирослав Масин по повод на роденденот на уметноста

Следна статија

КСС денеска на протест пред Владата

Најново од Вести