ЛУКАРЕВСКА: ПОДГОТВЕНИ СМЕ ЗА ПРОГРЕСИВНИОТ ДАНОК

Вести Истакнато Македонија

Погледнете што изјави во неделното интервју на радио Слободна Европа директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска: