М. ТРЕНДАФИЛОВ-НАНЧЕ: ПРЕРОДБАТА НА МАКЕДОНИЈА ЌЕ ЈА ПОЧНЕМЕ ОД ОХРИД

Кандидатот за градоначалник на Охрид од редовите на Граѓанско Демократска Унија, Михаил Трендафилов-Нанче во ексклузивно интервју за нашиот портал истакна дека преродбата на Македонија ќе почне од Охрид и тоа не е случајно. Познатиот охридски бизнисмен истакна дека за напредокот на неговиот град потребно е планско работење и визија. Што уште кажа Нанче пред камерата на „Трибуна“ погледнете во видеото што следи: