МАКЕДОНЦИТЕ МАСОВНО ГО ПРОСЛАВУВААТ 11 ОКТОМВРИ ВО „ОКУПАТОРСКА“ БУГАРИЈА

//

Голем дел од наследниците на „окупираните“ во денешно време работат во „нацистичка“ Германија, но сепак за празникот сите патишта водат кај Мајчицата. Грција веќе не е во мода.

Претходна статија

КОМАНДИРОТ АСПАРУХ ЈА ФРЛИ БОМБАТА, ДУШКО ГО УБИ ПЕТРЕТА

Следна статија

ПЕНДАРОВСКИ-ВАН ДЕР БЕЛЕН: ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ ЌЕ БИДЕ ЗАСЛУЖЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА МАКЕДОНИЈА

Најново од Вести