МАКЕДОНСКАТА ДИВА СУЗАНА ГАВАЗОВА ЌЕ ПЕЕ ВО ЖИВО НА FACEBOOK- ЕТЕ КАКО МОЖЕТЕ ДА СИ НАРАЧАТЕ ПЕСНА

/

Нека и оваа сабота ја поминеме со убави песни, позитивни вибрации и сите заедно на:

Facebook: https://www.facebook.com/SuzanaGavazovaOfficial

Youtube: https://bit.ly/2CDk45R
Споделете го овој пост со вашите пријатели и следбеници и во својата објава напишете која песна сакате да ја изведам специјално за вас. Ви ветувам одлична забава и музика за сечиј вкус (fire)(fire)(fire)
Please subscribe: https://bit.ly/2CDk45R
itunes: http://tiny.cc/mnpxlz
spotify: http://tiny.cc/m3pxlz
amazon: http://tiny.cc/j5qxlz
#ZaednoDoma #SedimeDoma #Suzana #Gavazova #VecerKajSuzana#livehomeconcert #concertDomaПретходна статија

(ВИДЕО) ДА СЕ ПРИСЕТИМЕ НА ВРЕМЕТО КОГА НЕМАШЕ КОРОНА, НО ИМАШЕ ПОЕЗИЈА

Следна статија

(ВИДЕО) АНТИКОРОНА ТРЕТМАН ПО ВРАЌАЊЕ ОД ПРОДАВНИЦА

Најново од Магазин