| |

МЕРКА НА СУДОТ ВО СТРАЗБУР МОЖЕ ДА ЈА СПАСИ ХИНД АЛБОЛУКИ ОД ДЕПОРТАЦИЈА

Хинд Алболуки може да се спаси од депортација преку Судот за човекови права во Стразбур. Иако, нашите институции, во рекордно време одлучија околу судбината на Хинд, сепак нивните одлуки сега се замрзнати од страна на Европскиот суд за човекови права. Повеќе во видеото на 21ТВ:

Слични Објави