МИТКО ЈАНЧЕВ ЗА ПОГЛЕД: ВРЕМЕ Е ГРУЕВСКИ ДА ЗАМИНЕ ВО ПОЛИТИЧКА ПЕНЗИЈА

//

„Г-дин Никола Груевски направи многу за Македонија, тој е и почесен претседател на ВМРО – ДПМНЕ, сега има ново раководство кое промовира нови идеи и има визија за иднината. Груевски со сите заслуги и многуте години како успешен политичар може политички да се пензионира“, изјави Митко Јанчев, градоначалник на Кавадарци и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ во интервју за порталот „Поглед“. Целосното интервју со градоначалникот на Кавадарци можете да го прочитате на следниот линк.Претходна статија

ИВАНОВ НЕ ПРИФАКА ЕРГА ОМНЕС РЕШЕНИЕ ЗА ИМЕТО

Следна статија

ЗДРУЖЕНИЕ ХЕНДИКЕП ПЛУС : ПРИСТАПНОСТ-НАШЕ ПРАВО,СТАРТУВА ДЕНЕС ОД КРИВА ПАЛАНКА

Најново од Вести