|

#МОЈДДВ СО ПРВИ 15-МИНА НАГРАДЕНИ СО 100 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ

Во првото коло на наградната игра „МојДДВ #МојаНаграда” учествуваа 132.261 граѓанин, кои скенирале 5.398.855 сметки. Ова беше прво од 12 месечни извлекувања на 15 награди од 100.000 денари, со електронски генератор по случаен избор.

Шест од наградените се од Скопје, по двајца од Штип и Велес, и по еден награден од Кавадарци, Кочани, Битола, Велес, Вевчани и Крива Паланка. Листата на добитниците ќе биде објавена во рок од три дена од извлекувањето на  https://loto.mk/MojaNagradaRezultati Слични Објави