МОЖЕЛО И ТАКА! Д-Р ТАРАВАРИ САМ СИ ГО ПЛАЌАЛ СЛУЖБЕНИОТ ТЕЛЕФОН!

//

Градоначалникот на Општина Гостивар, д-р Арбен Таравари, ги објави своите службени трошоци за првите четири месеци од 2020 година. Од нив станува јасно дека градоначалникот не потрошил ниту еден денар за службен телефон и потрошил само 7940 денари за угостителски услуги за сите 4 месеци.

Претходна статија

КОВАЧЕВ: НИЕ НЕ САКАМЕ ДА ИМ ГО ОДЗЕМЕМЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ НА МАКЕДОНЦИТЕ, НАСЛЕДНИЦИ СМЕ НА ИСТИ ЛУЃЕ

Следна статија

КАРАКАЧАНОВ СО ИНТЕРЕСЕН ПРЕДЛОГ: БУГАРИЈА И МАКЕДОНИЈА ДА ИЗГРАДАТ СПОМЕНИК НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ КАЈ СЕЛОТО БАНИЦА

Најново од Вести