МУЗИЧКА ТРЕСКА ВО ШТИП: СИГНАЛ ФЕСТИВАЛ НАЈАВУВА СПЕКТАКЛ

Источниот дел на Македонија е на нозе, Сигнал фестивалот ги сплоти љубителите на музиката.

Повеќе од 6 рок бендови и 12 изведувачи на електронска музика ќе настапат на една локација во близина на центарот на град Штип, Македонија на 02.06.2019, со почеток во 10 часот наутро.
Дали сакате да го проследите фестивалот цел ден и ноќ како и да го гледате зајдисонцето и изгрејсонцето додека ги слушате омилените ДиЏеи и рок бендови?
Замислете пикник ден каков не сте имале. Доколку сакате да ја запознаете фантазијата на сликарите на мурали и изведувачи на отворено тогаш на 01.06.2019 е денот за вас! Придружете се и станете член на Сигнал Фестивалот!

Слични Објави