НАРЕДЕН ПАТ КО ЌЕ НАЈДЕМЕ НАМЕШТАЈ ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ДА ГО ВИКНЕМЕ БАТЕВО ДА ГО ИСЧИСТИ

//

Најден Недев е нуркач од бугарскиот град Созопол. Досега имал организирано 7 акции за чистење на дното на Црно море. Во неговите акции му помагаат негови колеги нуркачи, а исто така и мештаните од градот Созопол.

Претходна статија

И КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ СО ПОДДРШКА ЗА ГОРДАНА ЈАНКУЛОСКА

Следна статија

ЗА ГОЦЕВИТЕ РАБОТИ

Најново од Вести