НЕ ИГРАЈТЕ СИ СО ОВИЕ ЗНАЦИ! ТИЕ СЕ КРАЈНО ОПАСНИ, И НИВНИОТ ГНЕВ Е КАТАСТРОФАЛЕН!

//

Ѕвездите имаат големо влијание врз животот и карактерот на човекот. На многу начини ова влијание е поврзано со планетитите кои го поддржуваат секој хороскопски знак.

Луѓето од некои хороскопски знаци можат да бидат поагресивни од другите. Всушност, тие не се најлошите претставници во хороскопот. Нив им треба посебен однос. Ако им се обратите внимателно, ништо страшно нема да ви се случи. Најважно е да се запаметат карактеристиките на нивниот карактер, за да се избере вистинскиот начин на комуникација со нив.

Овен
Третото место во рангирањето на најопасните знаци во хороскопот е за импулсивниот Овен. Со Овенот владее планетата Марс и до одреден степен Плутон. Тврдоглави, арогантни и „жешки“, не гледаат како ги повредуваат другите. И тоа не е изненадувачко, бидејќи основните карактеристики на Овните се базираат во нивната огромна енергија. Затоа е најдобро претставниците на овој хороскопски знак повеќе да се грижат за нивната морална и духовна страна. Ова ќе им помогне да не бидат во постојан конфликт со светот. Кога нештата во нивниот живот добро се одвиваат, тие можат да бидат најпријатниот соговорник. Проблемите започнуваат кога животот почнува да им противречи на нивните планови.

Со Овните, најдобро е да не влегувате во конфликт бидејќи постигнувањето на заедничко решение е исклучително тешка задача. Меѓутоа, ако покажете смиреност, тогаш ќе ги „разоружите“.

Еден од белезите на Овенот е неговата навика да кажува сè право во очи, без да скрие било какви детали.

Овните се многу опасни кога се заљубени. Се трудат да ја постигнат нивната цел по секоја цена, и кога ќе се случи тоа тие брзо губат интерес и се во потрага по нивната следната „играчка“.

Рак
Второто место во рангирањето е за претставниците на Ракот, чија одмазда често се претвора во параноја. Многу од злосторствата извршени од Ракот се поради љубомора. Она што се случува во нивните глави не може да се разбере дури и од најквалификуваниот психоаналитичар.

Претставниците на овој хороскопски знак често го кршат законот, водени од експлозивна мешавина на зголемени емоции и мизантропија. Нивната сензитивност е длабоко поврзана со Месечината што ги штити.Убијците родени според овој хороскопски знак се крајно подмолни. Тие прават план долго време, ги следат нивните жртви со месеци за конечно да го направат вистинскиот удар. Нивниот криминал секогаш има мотив. Ова е често повредена гордост или желба за одмазда.

Раковите честопати се стремат да ја покажат својата доверба и сила за да добијат контрола над ситуацијата. Ако ги притиснете кон ѕидот, тие се способни за извршување на најголемото зло. Покрај тоа, меѓу сите други претставници на хороскопот, раковите се првиот кандидат за титулата „енергетски вампир“.

Скорпија
На прво место на најопасните знаци е Скорпијата – екстремно скептичен, сомнителен и бесен знак. Нивната светла страна постојано се бори со темнината, и затоа душата на Скорпиите честопати е уништена од своите внатрешни конфликти.

За многу кратко време, претставниците на овој знак можат да ја ограничат нивната агресија. Но, кога тие се навистина лути и вријат од бес, нема да се смират се додека нивната жед за одмазда не биде задоволена. По нивната експлозија веднаш ќе го променат нивното однесување, но околината ќе остане со многу непријатен впечаток.

Со Скорпиите владее планетата Марс. Затоа тие можат да бидат проклето сурови. Да се ​​расправате со Скорпија може да ве чини многу скапо. Во првите знаци на навреденост или лутина, подобро е да се придвижи разговорот во друга насока.

Избегнувајте конфликти со нив на сите можни начини, бидејќи Скорпиите не простуваат навреди и се многу одмаздољубиви!

Претходна статија

ПРИВРШУВА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА КОНАЦИТЕ ВО МАНАСТИРОТ ТРЕСКАВЕЦ

Следна статија

ОТВОРЕНА ИСТРАГА ЗА СКОПЈАНЕЦ ВО ЧИЈ ДОМ БЕА ПРОНАЈДЕНИ ДРОГА И ОРУЖЈЕ

Најново од Истакнато