НОВ САЈТ ЗА СИТЕ НАЈНОВИ И ОФИЦИЈАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА КОВИД-19

/

Граѓаните од денеска имаат можност да се информираат за сите официјални информации за корона вирусот во Македонија на нова интернет страница koronavirus.gov.mk.

На оваа страницата има објаснувања како граѓаните да побараат медицинска и психолошка помош, како да пријават прекршок, кои се насоките и мерките за заштита на граѓаните од ширење на вирусот, а на страницата може да се најдат и сите новости и совети за епидемијата.

Претходна статија

ПРОФЕСОРКАТА РИСТОВА-АСТЕРУД СО ОСУДА ЗА ПОВИЦИТЕ НА НАСИЛСТВО ВРЗ ТЕПАЧИТЕ ОД ШТИП

Следна статија

ЗАЕВ ВО „САМО ИНТЕРВЈУ“: ИМАМЕ КАПАЦИТЕТ ДА ЈА НАДМИНЕМЕ ОВАА КРИЗА

Најново од Вести