НОВИ УПИСИ ЗА ДЕЦА ВО КИК БОКС КЛУБОТ „FIGHT TEAM“- СКОПЈЕ

/

„Кик бокс клубот Fight Team врши упис на нови членови- детска група од 5-15 години. Тренинзите се одвиваат во гимназијата Јосип Броз, со тренерот Тони Стојановски, во вторник и четврток од 19-20 часот.

Сите кои сакаат да ја вежбаат оваа племенита вештина нека повелат во еден од термините во просториите на клубот! Детската група ќе почне да функционира од 1 октомври“, се вели во соопштението на клубот.

Претходна статија

КАНБЕРА ЛЕГАЛИЗИРАШЕ МАРИХУАНА ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА

Следна статија

ГДУ-КУМАНОВО: РЕШЕТЕ ГО ПРОБЛЕМОТ СО САНИТАРНИТЕ ЈАЗЛИ ВО УЧИЛИШТАТА

Најново од Истакнато