ОД УТРЕ СЕ ЗАБРАНУВА ВЛЕЗОТ И ИЗЛЕЗОТ ОД ТЕТОВО И ТЕТОВСКО

//

Од утре се забранува организиран превоз на патници односно забрана за влез и излез во и од подрачјето на Општина Тетово и сите околни општини.

Исклучок од оваа забрана, како што соопшти Владата, е организираниот превоз што го вршат економските оператори за своите вработени лица до работните места, како и организираниот превоз на вработените лица во МВР, МО-Армијата, како и вработените во територијалната противпожарна единица во овие општини.Претходна статија

(ВИДЕО) ВООРУЖЕН НАПАД ВО КАНАДА УБИЕНИ НАЈМАЛКУ 16 ЛУЃЕ

Следна статија

ПРВ СЛУЧАЈ НА КОРОНАВИРУС ВО ПЕХЧЕВО

Најново од Вести