ОГЛАС ЗА РАБОТА: ПОЖЕЛНО Е ОСОБАТА ДА НЕ Е СО ПРЕКУМЕРНА ТЕЖИНА

Истакнато Магазин Меме/GIF

Не се секирајте и да има малку вишок килограми кандидатот за три месеци има да се направи турбо шланк бидејќи ќе зема минимална плата (со можноС за покачување).