| |

OГНЕН ЈАНЕСКИ: МНОГУ ПЕДЕРСКИ ПРЕМИЕРЕ, МНОГУ ПЕДЕРСКИ!

„Криминалци, еден суетен новинар, и да те извини ЛГБТ-заедницата, и еден “педер”? Оооо… Боже Господе! Страхотно! 
Многу педерски премиере, многу педерски. Ајде сега, зградата на Владата во боите на виножитото да ја обоите, сосе јавно извинување и потпишано со пенкало на суетен новинар, “час поскоро”. 

P.S. А замисли, да беше Ром, или Албанец, или со некаков физички недостаток или со попреченост, на местото на Боки?“, напиша новинарот Огнен Јанески на својот facebook профил во врска со изјавата на премиерот Заев каде што го нарекува Боки 13-ка педер.

Слични Објави