УРАНИЈА ПИРОВСКА РАЗОЧАРАНА ОД ЗАЕВ: ГНАСНО ПО МНОГУ ОСНОВИ

„Гнасно по многу основи! Толку од прифаќањето на различностите и нивното почитување! Тешка демагогија било се што се збореше и правеше претходно!“, напиша на својот профил директорката на Хелсиншкиот комитет, Уранија Пировска, како коментар на изјавата на премиерот Заев за Боки 13.