|

Огромни колони од автомобили чекаат утрово за влез во Грција, се стои во место и до 45 минути

Огромни гужви има утрово на влезот за Грција, на граничниот премин „Богородица“.

Лентите на граничниот премин се полни, а колоните се долги, како што може да се види и од безбедносните камери.

Според информациите на АМСМ, за влез во Грција се чека до 45 минути.

Гужви има и на граничниот премин „Табановце“ за влез во Македонија.

Слични Објави