ОТКАКО ДОБИВ ИНФОРМАЦИЈА ЗА МОЖНОТО БЕГСТВО НА МИЈАЛКОВ, ГО ИНФОРМИРАВ И ЗОРАН ЗАЕВ

Оливер Спасовски на денешната прес-конференција одговарајќи на новинарски прашања, истакна дека веднаш по добивањето на информацијата од Јавното обвинителство информирал неколку луѓе меѓу кои и премиерот Зоран Заев.

loading...

– Веднаш по добивањето на информацијата информирав неколку луѓе меѓу кои директорот на бирото за јавна безбедност, Претседателот на владата, директорот на АНБ и Јавниот обвинител на Македонија и побарав да се достави писмено известување до МВР, истакна Спасовски.


loading...