ОВОЈ ЧОВЕК Е ЗА ВО ИНСТИТУЦИЈА: ТРИЧКОВСКИ СО НОВ ИСПАД ЗА КОРОНАВИРУСОТ

/

Бранко Тричковски, познат по својата омраза кон ВМРО-ДПМНЕ и воопшто ВМРО како историска организација не мирува. Изгледа вонредната состојба влијае позитивно на неговата болна фантазија. Погледнете го последниот негов бисер:

Претходна статија

ЦРВЕНИОТ КРСТ ВО КИЧЕВО СЕКОЈДНЕВНО ПОМАГА НА СТАРИ И ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА

Следна статија

НАМЕСТО ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА, ШПАНЦИТЕ НА ГОЛЕМО КУПУВААТ ВИНО, ПИВО И ЧОКОЛАДО

Најново од Вести