ПАСТОР ФИЛИП ИВАНОВ ОД ВЕЛЕС СО НОВА УБАВА ВЕСТ: РЕНОВИРАНА КУЌАТА НА СЕМЕЈСТВО ОД МИРАВЦИ

//

Пастор Филип Иванов од Велес објави прекрасна вест на својот Facebook профил. Реновирана е куќата на семејство од Миравци, а како што вели пасторот доброто дело немало да се случи без залагањето на пастор Зоран Колев. Повеќе прочитајте во објавата на пастор Филип.Претходна статија

НАУМЧЕ МОЈСОСКИ ИМЕНУВАН ЗА НОВ ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ

Следна статија

МАГАРИЊАТА НА АРТАН

Најново од Вести