| |

ПЕТАР КОЛЕВ: ВМРО-ДПМНЕ МУ ПОМАГА НА ЗАЕВ- ГЛАСАЊЕТО ЗА МОЖЕ ДА ГО ЗАКОЧИ БРОЈЧАНИКОТ НА ТРИУМФАЛНАТА ПОРТА

„ВМРО-ДПМНЕ ја испушти шансата да застане на столбот на опозицијата во Македонија и да пласира сериозни политики, за да ги разниша ставовите на СДСМ“- изјави лидерот на Граѓанско демократската унија-ГДУ, Петар Колев во емисијата „Анализи и коментари“ на штипската телевизија Стар. Колев изјави дека е можно гласањето ЗА уставните промени, да го закочи работењето на бројчаникот на Триумфалната порта.Слични Објави