|

ПОЧИНА ЉУБИША РИСТИЌ, ПОРАНЕШЕН ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР ВО „МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ“

Денес ненадејно почина Љубиша Ристиќ, поранешниот генерален директор на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје, пренесува Плусинфо.

Функцијата генерален директор на ЖРСМ Транспорт АД-Скопје ја извршуваше во периодот од август 2017 до септември 2018 година.

Од името на менаџерскиот тим и сите вработени во ЖРСМ Транспорт АД-Скопје упатува искрено сочуство до неговото семејство.Слични Објави