ПОЧИНА НОВИНАРОТ АТАНАС КОВАЧЕВСКИ

На 50-годишна возраст почина портпаролот на ЕВН, новинарот Атанас Ковачевски.

Ковачевски беше новинар во Канал 5 и во МРТВ, а во последните години беше портпарол на ЕВН.Колеги и пријатели на социјалните мрежи изразуваат сочувство и се простуваат од Ковачевски.