ПОДКАСТ НА СЛОБОДАР: МЛАДИТЕ И ПОЛИТИКАТА

//

Ве покануваме да го слушнете третиот подкаст на „Слободар“ во кој разговараат Стјепан Покупец, Никола Николовски и Бојан Никовски.

Некои од разговараните теми се: Дали се врши негативна политизација на младите? Кои идеологии се попривлечни за младината во Македнија? Колку нашето образование ги спрема младите за пазарот на трудот? Дали младите вистински го знаат својот јазик и ја почитуваат својата култура?Претходна статија

(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДА СТАДИОНОТ НА РЕАЛ МАДРИД

Следна статија

БРАТСТВОТО НА СВЕТАТА БИГОРСКА ОБИТЕЛ: ВО МАНАСТИРОТ ИМАШЕ МОНАСИ, МОНАХИЊИ, ВЕРНИЦИ ВОЛОНТЕРИ, ШТИТЕНИЦИ

Најново од Вести