ПОДНЕСЕНА КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ АЛЕКСАНДАР МАЛЕНКО

/

Претседателот на Националната пливачка федерација Александар Филипчев поднесе кривична пријава за измама и злоупотреба против Александар Маленко. Според Филипчев Маленко го нарушува угледот на пливањето, на федерацијата и на самата држава.Претходна статија

ВИДЕО: ШТО ЗБОРУВАШЕ НИКОЛА ГРУЕВСКИ ЗА КАТИЦА ЈАНЕВА ПРЕД 4 ГОДИНИ

Следна статија

СПОРЕД ЕКСПЕРТИТЕ СЕ МОЖНИ ЗАСТОЈ И ЗАСТАРУВАЊА НА ПРЕДМЕТИТЕ НА СЈО

Најново од Вести