ПОРТАЛИТЕ „ТРИБУНА“ И „ПОГЛЕД“ ДОНИРАА 20.800 ДЕНАРИ ЗА ДЕТСКАТА БОЛНИЦА ВО КОЗЛЕ

//

Денеска претставници на порталите „Трибуна“ и „Поглед“ на донациска сметка на детската болница во Козле ги уплатија средствата собрани на неодамнешната хуманитарна акција која што беше организирана од двата медиуми. Хуманитарната акција се одвиваше во периодот од 28 јуни до 1 јули во City Mall. Порталите „Трибуна“ и „Поглед“ ја изразуваат својата голема благодарност до сите што донираа и до луѓето кои несебично помогнаа да успее оваа хуманитарна акција. Посебна благодарност упатуваме до : Ликовните уметници Гордана Винчиќ и Игор Љубовчевски- Љубац,
актерката Јелена Мијатовиќ, Даниел Кајмакоски, DJ-Тина Мицковска, Replay Band и љубезните домаќини од City Mall.

This slideshow requires JavaScript.

Претходна статија

НАПАЃАЧИТЕ НА ЗИЈАДИН СЕЛА ДОБИЈА ВКУПНО 81 ГОДИНА ЗАТВОР

Следна статија

СДСМ: ДОГОВОРОТ Е ПАТРИОТСКИ ЧИН, ИВАНОВ Е ДОЛЖЕН ДА ГО ПОТПИШЕ ЗАКОНОТ ЗА НЕГОВА РАТИФИКАЦИЈА

Најново од Вести