|

Посебен сообраќаен режим во центарот на Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека денеска во официјалана посета на Македонија ќе пристгне претседателката на Унгарија, Н.Е. Каталин Новак.

Од тие причини СВР Скопје – Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на централното подрачје на Град Скопје.

МВР апелира до сите граѓани учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите кои ќе ги даваат униформираните полициски службеници.Слични Објави