Претходна статија

МИНИСТЕРКАТА АПОСТОЛСКА ВО БИТОЛА ГИ ПРЕТСТАВИ МЕРКИТЕ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ИНВЕСТИЦИИ

Следна статија

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМОТ ЗА СОРАБОТКА СО МФК

Најново од Вести