(ПОТРЕСНО ВИДЕО) МАКЕДОНИЈО ДО ОВДЕ ЛИ ДОЈДОА СТАРИТЕ ЛУЃЕ?!

//

ФБ статус:

Апелирам до сите граѓани за помош!!
Се работи за Славчо Јованов од Велес.
Дојде на врата, плачеше, моли за јадење…
Му било срам да каже, со денови не бил јаден…Комшија ми е,во иста зграда живееме..
Ве молам кој колку може да донира храна и средства за хигиена
Споделувајте!!!!!
Да бидеме луѓе, се вели во објавата на социјлната мрежа ФБ.

Претходна статија

УШТЕ ЕДЕН ВРАБОТЕН ВО ШТИПСКОТО ИНФЕКТИВНО ОДДЕЛЕНИЕ ПОЗИТИВЕН НА КОРОНА

Следна статија

ВЛАДАТА ОБЈАВИ СМЕТКА ЗА ДОНАЦИИ ПРОТИВ КОВИД-19- ТИЕ ШТО ДОБИВАА ТЕНДЕРИ 30 ГОДИНИ И СЕ БОГАТЕА ИСТО МОЖАТ ДА ДОНИРААТ

Најново од Вести