|

ПОВРЕДЕН ПЕШАК ВО ШТИП

Жителка на Штип со повреди во пределот на главата заврши во Клиничката болница, по сообраќајна несреќа. несреќата се случила во близина на т.н. Старо нервно одделение, кога во жената удрил автомобил. Околностите на несреќата се предмет на полициска истрага.

Извор: ТВ Стар

Слични Објави