| |

ПОВРЕДЕНИ ЛИЦА НА ПРОТЕСТОТ-НАСТРАДАНИ ОД СОЛЗАВЕЦОТ

Насобраните извикуваат „Не го даваме името“ и пејат патриотски песни, а дел од нив со камења и факли гаѓаа кон полицискиот кордон. Според информациите на Радио Слободна Европа турната е заштитната ограда пред Собранието. Според наши неофицијални извори има повредени.

Слични Објави